VIII Primavera Cultural


Com cada curs, a l'escola, hem celebrat la primavera cultural amb unes Jornades Lingüístiques en les que l'alumnat ha fet diferents activitats literàries i de Sant Jordi. 

Us ensenyem algunes d'elles:

Els nens i les nenes de l'escola han recomanat un llibre als companys i companyes de classe. Cada grup ha muntat una paradeta amb els seus llibres preferits. A més, hem fet un llistat amb els llibres que més agraden als alumnes de cada nivell.




P3 Paf el Drac Màgic - Sant Jordi a la cova del Drac - De quin color és un petó?
P4 Una increíble aventura - La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap - Les quatre estacions, en un dia.
P5 Una rosa per... - La llegenda de Sant Jordi - Sant Jordi i el drac
1r 30 històries de dracs - Exploració per la granja - El monstre de colors
2n Rexcatadores, el misterio de punta escondida - Las Ratitas, la misteriosa mágia de las Súper Ratitas - Clara Super Alex, la invasió extraterrestre.
3r Trolardy y el pan dorado - Reconquesta del Regne de la Fantasia - Los Compas escapan de la prisión.
4t Vuitè viatge al regne de la fantasía - Isadora Moon se'n va d'excursió - Els Futbolíssims, el misteri del penal invisible.
Los peores profes del mundo - Naruto 1 - La diversión de Martina, la puerta mágica. 
Diari del Greg, un pringat total - Els Futbolíssims, el misteri del castell embruixat - No soy igual, cambio de instituto.


A més, les famílies de l'escola, han fet punts de llibre utilitzant materials reciclats. Aquests, s'han exposat al hall principal. Us ho ensenyem:



Els i les alumnes de 4t de primària han après a ballar sardanes a les classes de música i d'educació física, i com cada any, per aquestes dates, n'han fet una exhibició. Ho podeu veure al següent vídeo:




Els nens i nenes d'Educació Infantil han treballat unes endevinalles sobre el mar i han fet un treball artístic de cadascuna d'elles. Aquesta és l'exposició que han fet al hall d'educació infantil: